Млинці
Кількість порцій - 4
Час приготування - 1 г

Млинці

Багато хто знає, що млинці - це досить стара страва російської кухні. Готується вона з рідкого тіста, потім її обсмажують на сковороді. Багато існує різних видів млинців. І вони зустрічаються майже у всіх народів, які роблять вироби з борошна. Походження самого слова "млинець" ("млин") від "молоти". І справді ж, щоб приготувати млинці, потрібно було спочатку перемолоти борошно із зерен. Млинці часто подають з різною начинкою. Це може бути як і м'ясо або гриби, так і різне варення або сир. Тільки для солодких млинчиків треба в тісто трохи додати цукру.

Інгредієнти

  • Молоко - 500 мл.
  • Яйця - 2 шт.
  • Рослинна олія - 2 ст. л.
  • Боршно - 200 г.
  • Цукор - 1 ст. л.
  • Сіль - щіпка

Етапи приготування

  • 01

    Яйця, сіль, цукор перемішати вінчиком або виделкою (збивати не потрібно). Влити молоко, масло і добре все перемішати.

  • 02

    Поступово всипати борошно, розмішуючи його, щоб вийшло однорідне тісто (консистенції рідкої сметани).

  • 03

    На добре розігрітій і змащеній олією сковороді посмажити тоненькі млинці до золотистого кольору з двох сторін.

  • 04

    Подавати млинці потрібно теплими з різною начинкою.