Сирні кульки з виноградом і фісташками
Кількість порцій - 15
Час приготування - 30 хв

Сирні кульки з виноградом і фісташками

Відмінний рецепт для тих, хто не любить довго готувати на кухні, випікати або смажити. Досить перемішати всі інгредієнти - и кульки готові! Але зауважте, від цього страва не стає гіршою або менш смачною. У ній зібрали цілий букет смакоти. Фісташки дуже ароматні і з особливим смаком. Виноград солодкий і соковитий. Трохи солоних ноток фети тут точно не завадять. І доповнює це все цитрус - лимонна цедра. Такий набір в одній страві - це вибух емоцій, які відчують ваші гості, ледь спробувавши ці смачні сирні кульки.

Інгредієнти

  • Фета - 350 г.
  • Ягоди винограду - 15 шт.
  • Лимон - 1/2 шт.
  • Фісташки - 50 г.

Етапи приготування

  • 01

    Фісташки очистити і крупно посікти. Лимон помити, обсушити і зняти цедру дрібною терткою.

  • 02

    Фету розім'яти виделкою, додати цедру, перемішати.

  • 03

    Виноград вимити й просушити.

  • 04

    Чайною ложкою набрати сирну суміш, зробити в середині заглиблення, помістити в нього виноградину і сформувати кульку. Обваляти її в рублених фісташках.

  • 05

    Перед подачею сирні кульки помістити в холодильник на 1 годину або в морозильну камеру на 20 хвилин.